lauantai 9. heinäkuuta 2016

parin kuukauden kuulumiset

Viime postauksesta on kulunut ihan luvattoman pitkä aika. Koko ajan on ollut kiire, mutta nyt kun ollaan lähdössä mökille on aikaa kirjoitaa pientä päivitystä. Nipan kanssa olen treenaillut, mutta nyt se on joutunut olemaan hetken kävelyllä. Kaikenlaista on kuitenkin tapahtunut kuten tallimme tuntiratsastajat lähtivät espoon ratsastuskoulujen mestaruuksiin, mikä oli ihan super kiva reissu myös näin hoitajan näkökulmasta. Ja koska en halunnut jättää estevalmennuksia välistä, vaikken nipalla voinutkaan mennä, niin aivan loistavaa. Pääsin hyppäämään axulla pitkästä aikaa<3  Se tuntui vaan niin ihanan simppelilltä. Jos pyydän sitä eteen se menee ja tulee takaisin helposti ja axu tauon jälkeen huomasin kyllä, että se on kehittynyt tosi paljon. Se vaihtaa laukat jo suht hyvin esteen päällä, ei mene enää ristilaukkaa kaarteissa ja  tuntuu muutenkin, että se jaksaa laukata paremmin. Estepuolella siis asiat suht kunnossa, mutta sileällä... Pitää kyllä valehtelematta sanoa, että tuntui hitusen eksoottiselta. Ehkä se puoli tuntui ennen paremmalta, koska mennessäni sillä useammin säilyi tatsi paremmin.

Nyt kuitenkin odotan jännityksellä ensiviikon sunnuntaita. Silloin pakataan hepat autoon ja lähdetään meijän tallin porukalla meetingiin! Vuosi sitten tullessani valmentajani kanssa ypäjältä, kun olin ollut auttamassa talent-leirillä hän sanoi "hanki itsellesi ensi kesäksi hevonen ja tule meetingiin". Ajattelin, että ei tule tapahtumaan, koska ei minulla ollut tai ole edelleenkään mahdollisuutta omaan hevoseen. Nyt vuodessa tai itseasiassa puolessa vuodessa on tapahtunut enemmän kuin uskalsin kuvitella viime kesänä. Saan nipan meetingiin, jos se on kunnossa siihen mennessä, mutta jos ei ole niin onneksi kiitos valmentajan, sain varavaihtoehdon. Se on ratsastuskoulu hevonen, jolla olen hypännyt ja ollut sen selässä viimeksi viime kesänä, jos oikein muistan.

Tässä postauksessa ei varmaan ollut päätä eikä häntää, mutta tässä mennään ja toivottavasti saan meetingistä jotain materiaalia myös blogin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti