sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Alku Nilsin kanssa

Nyt on jo muutama ratsastuskerta takana tämän kaverin kanssa ja ei kyllä ole ihan helppoa ollut. Kyseessä siis kokenut hevonen, jota aloin vuokraamaan ja tarkoituksena olisi valmentautua säännöllisesti, sekä kilpailla. Nilsiin on aika paljon vilelä totuttelemista, mutta suurimmalta haasteelta on tuntunut suoruus, mikä kylläkin varmaan johtuu enimmäkseen istunnastani.

Jotain erikoista kuitenkin Nilssissä on. Se on luonteeltaan varmaan täydellinen, koska vaikuttaa tosi lungille, joka tilanteessa ja vielä tosi seuralliselle.

Alle laitan jotain kuvamateriaalia, jotta voi sitten vaikka puolenvuoden päästä katsoa onko edistystä tapahtunut. Ylimmässä videossa mun ensimmäisiä laukassa tapahtuvia avo- ja sulkutaivutus harjoituksia. Ei kyllä lähelläkään mitään oikea oppista, mutta jostain pitää aloittaa :D Toisessa videossa laukkapuomit joille oli jostain syystä tosi vaikea päästä. En oikein saanut ulkoapuja läpi, mutta kerta kerralta sekin hieman helpottuu. Lopuksi vielä laukkapuomit korotettiin jumpaksi, jossa vain harjottelin ja fiilistelin Nilsin hyppyä ja miten sitä pitäisi seurata.

 

 




Pikkunen heittelee tyytyväisenä tavaroita mukavan taluttelun jälkeen :3


 Tämän postauksen hyppäämiset oli siis lähinnä sitä varten, että tottuisin Nilsin hyppyyn, mutta tänään oli ensimmäinen estevalmennus. Ja sain kyllä niin paljon oivalluksia! Tehtävät oli ihan loistavia, niin kuin aina. Katsotaan kerkiänkö kirjoittaa niistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti