perjantai 27. marraskuuta 2015

Poni, jonka sydän on kultaa ja platinaa

Sanoin äidille, että olisi unelmien täyttymys, jos pääsisin ratsastamaan ensimmäisellä hoitoponillani Katrilla ilman satulaa ja se toteutui!<3 Katrin sydän on kultaa ja platinaa, se osaa mitä vaan ja on opettanut minulle varmaan kaiken satuloimisesta ensimmäisiin estekisoihin asti. Poni on nykyään jo 20v. ja käy tietysti vain ponilasten tunteja, joten tunneille minulla ei ole mitään mahdollisuutta saada sitä. Sen hoitamisen lopettamisesta on jo surullisen paljon eli kaksi vuotta. Samassa ratsastuskoulussahan se vielä onneksi on, mutta nautin suuresti joka hetkestä sen kanssa.

Tein ponin kanssa tänään vaan kaikkea rentoa ja fiilistelin vanhoja hyviä aikoja. Siitä erotan ainakin itselleni sopivan hevosen, jos selässä on sama fiilis, kuin jos olisi mukava hengailu hetki maastakäsin. Sellainen Katri on ja myös Axu. Axussa varsinkin tämä fiilis näkyy eteenpäin menemisenä.
Mutta nyt siis tällainen lyhyt välipostaus, koska en vain pystynyt olla kertomatta Katrin ihanuudesta ja kaikkien pitäisi ylistää sitä maailanloppuun asti. Tältä päivältä ei ollut kuvia, mutta tässä muutama vähintään parinvuoden takainen kuva.
Joku valmennus


Jotkut kisat. Alkoi ihan hymyilyttää, miten ihanaa on ollut opetella Katrin kanssa kaikenlaista:)

Ekat estekisat. Muistan miten en saanut unta, kun halusin välttämättä tehdä sykeröt ja pelkäsin putoavani, kun en saisi harjasta kiinni... Silti laitoin ne, ja kaikki esteet siis olivat miniristikoita :D 
Varmaan mun ensimmäiset koulukisat. Jännitin niitä niin paljon, että melkein voin pahoin, mutta sijoituttiin;) ohjelma oli siis C-merkin kouluohjelma.



Joulukuussa en välttämättä tee joulukalenteria, mutta jos on jotain toivepostauksia niin niitä toteutan mielelläni. Eli, eikun rohkeasti kommentoimaan jos jotain tulee mieleen :)
Ja huomenna siis estevalmennus Axulla eli postaustahti pysyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti